POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Paragrafele de mai jos descriu modalitatea in care utilizatorii pot prelua si folosi informatiile din site-urile ORGANIZATORULUI.

Utilizatorii si/sau vizitatorii site-urilor ORGANIZATORULUI nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al platformei iDunic. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.

In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca ORGANIZATORUL sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri: ORGANIZATORUL poate stoca si prelucra datele dumneavoastra pentru a va întelege mai bine nevoile şi pentru îmbunătăţirea produselor şi serviciilor; organizatorul (sau o firmă furnizoare sau o terţă parte în numele ORGANIZATORULUI în legătură cu o promoţie) va putea folosi datele dumneavoastra ca sa va contacteze; ORGANIZATORUL va putea stoca si prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct; ORGANIZATORUL va putea oferi unei terte parti informatia agregata, dar nu individuala despre utilizatorii platformei.

In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteţi contacta la suport@idunic.ro.

ORGANIZATORUL isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al platformei iDunic, informaţii care nu sunt personal identificabile.

ORGANIZATORUL isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.